Η Ομάδα μας

"Οραματίζομαι το φαρμακείο ως αποκλειστικό χώρο παροχής υπηρεσιών σε κάθε επίπεδo"

Ρούσσου Εριφύλη
Φαρμακοποιός

Απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στα φαρμακευτικά δρώμενα από το 1994. Η ίδρυση του φαρμακείου της το 1996 έγινε η απαρχή μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας γεμάτη πάθος για εξυπηρέτηση, αναζήτηση του διαφορετικού, καινοτομία, δίψα για μάθηση κι αδιάκοπη προσπάθεια. Το πνεύμα ομαδικότητας που την διακατέχει την βοηθά σημαντικά να οργανώνει τους ανθρώπους που περιβάλλουν το φαρμακείο κι αποτελούν το team του, σεβόμενη τη διαφορετικότητα του καθενός, δείχνοντας διαλλακτικότητα, προστατευτισμό και προθυμία στη μετάδοση των γνώσεων. Οριοθετεί συνεχώς νέους στόχους και προκλήσεις πάντα με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσπαθώντας παράλληλα να παραμένει πιστή στο όραμά της και τη φιλοσοφία της: την ολιστική προσέγγιση του ασθενή.

Μηλίτσης Κριστιάνο
Φαρμακοποιός


Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σιένα.
Νέος φαρμακο"ποιός" που παρουσιάζει ιδιαίτερη κλίση στις γαληνικές παρασκευές, όντας έτοιμος να αξιοποιήσει την εξαιρετική πανεπιστημιακή του εμπειρία . Η μεθοδικότητα στην τέλεση των καθηκόντων του, η  ισχυρή θέληση και η υψηλή επιστημονική του κατάρτιση μαζί με την ευχάριστη παρουσία τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σπυροπούλου Αρετή
Βοηθός Φαρμακείου


Έχει διανύσει το μεγαλύτερο διάστημα του 14χρονου συνολικού εργασιακού της βίου στο φαρμακείο μας, καθώς βρίσκεται μαζί μας τα τελευταία 11 χρόνια. Τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν έντονα όπως η υπευθυνότητα, η οργανωτικότητα, η υπομονή, η προθυμία και η αμεσότητα, της έχουν δίκαια αποδώσει το ρόλο της υπεύθυνης του τμήματος φαρμάκων, ομοιοπαθητικών φαρμάκων αλλά και του τμήματος βρεφικής ανάπτυξης με έμφαση στο  consulting σε θέματα μητρικού θηλασμού και διατροφής.

Λιακοπούλου Στέλλα
Αισθητικός


Από τα 15 συνολικά χρόνια εργασιακής εμπειρίας της, τα 13 απ' αυτά τα έχει κλείσει αισίως στο φαρμακείο μας. Η μεγάλη της αυτή εμπειρία σε συνδυασμό φυσικά με τις σπουδές της και τη συνεχή εκπαίδευση της προσδίδουν την επιμονή που τη διακρίνει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χαμογελαστή, φιλική , πάνω απ ´όλα λάτρης των καινοτομιών, έχει οριστεί κι ως η υπεύθυνη για την καμπίνα αισθητικής του φαρμακείου.

Ντόλια Ξένια
Αισθητικός


Μοιράζεται τις υπευθυνότητες του τμήματος δερμοκαλλυντικών του φαρμακείου. Αν και αποτελεί ένα από τα νεότερα χρονικά μέλη της ομάδας καθότι διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο της στο φαρμακείο μας , έχει να επιδείξει πλούσια εμπειρία 13 ετών στον τομέα δερμοκαλλυντικών σε πολυεθνική εταιρεία. Η εγκαρδιότητά της, η σχολαστικότητα και η θετική της σκέψη την βοηθούν να καταφέρνει να είναι άψογη στην εξυπηρέτηση των πελατών και πάντα "έτοιμη" να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πιο "δύσκολου" πελάτη. Ένα από τα βασικά καθήκοντά της είναι ως υπεύθυνη του δερμοαναλυτή προσώπου & τριχωτού της κεφαλής του φαρμακείου μας.

Χαρτοφύλακας Σπύρος
Υπάλληλος Φαρμακείου


Μπορεί να βρίσκεται μόλις 2 χρόνια στο φαρμακείο, αλλά η πολύπλευρη και πλούσια προϋπηρεσία του ως πωλητής σε πολυεθνική εταιρεία και διαχειριστής αποθήκης σε αλυσίδα super market σε συνδυασμό με το οργανωτικό και ομαδικό πνεύμα του, τη συνέπεια και την προθυμία του τον καθιστούν πολύτιμο μέλος της ομάδας του φαρμακείου και  "αφανή ήρωα".

Social Media

Βρείτε μας στο

 

Πληροφοριες

Το φαρμακείο μας βρίσκεται κοντά σας περίπου 21 χρόνια. Από τον Αύγουστο του 2014, βρισκόμαστε πλέον σε νέο ανακαινισμένο χώρο, στην οδό Δημητριάδος 229.

Διευθυνση

Δημητριάδος 229, Μαγνησία 38221, Βόλος
(030) 24210 24904
(030) 24210 25713
Fax    24210 24944