Για όλο τον Δεκέμβριο, με κάθε απόδειξη συνεισφέρουμε 0,30€ στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Λειτουργώντας σε έναν ευαίσθητο τομέα, όπως είναι η υγεία, προσπαθούμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε πολυεπίπεδη βοήθεια στους συνανθρώπους μας μέσα στο χώρο του φαρμακείου μας. Φέτος σκεφθήκαμε να κάνουμε ένα νέο βήμα πέρα από τα όρια του φαρμακείου, ένα βήμα ζωής. Στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ, το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες και βασίζεται κυρίως στη συνεισφορά όλων μας.

Έλα μαζί μας να κάνουμε ένα ακόμη βήμα ζωής!

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο και αποτελεί Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών. Από το Φεβρουάριο του 1998 που ξεκίνησε τη λειτουργία της έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες παιδιά με κινητικές και νευροαναπτυξιακές δυσκολίες, που προέρχονται, τόσο από την περιοχή της Μαγνησίας, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Η ομάδα αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ στελεχώνεται με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο Προσωπικό, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη βρεφική, παιδική και εφηβική ηλικία, ώστε να καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες του κάθε εξυπηρετούμενου παιδιού και της οικογένειάς του. Τα παιδιά βρίσκουν στην ΕΛΕΠΑΠ μία ανοιχτή αγκαλιά, που τα υποδέχεται, για να τα φροντίσει, να τα στηρίξει, να τα βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους και να πραγματοποιήσουν «Βήματα Ζωής». Για τη συνέχιση του έργου της προς τα παιδιά με αναπηρία, η ΕΛΕΠΑΠ εξαρτάται άμεσα από τη στήριξη όλων μας, μέσω δωρεών και χορηγιών, οι οποίες αποτελούν ουσιαστική ανάσα και συντελούν στην επιβίωσή της.

Social Media

Βρείτε μας στο

 

Πληροφοριες

Το φαρμακείο μας βρίσκεται κοντά σας περίπου 21 χρόνια. Από τον Αύγουστο του 2014, βρισκόμαστε πλέον σε νέο ανακαινισμένο χώρο, στην οδό Δημητριάδος 229.

Διευθυνση

Δημητριάδος 229, Μαγνησία 38221, Βόλος
(030) 24210 24904
(030) 24210 25713
Fax    24210 24944