Η Ομάδα μας

"Οραματίζομαι το φαρμακείο ως αποκλειστικό χώρο παροχής υπηρεσιών σε κάθε επίπεδo"

Ρούσσου Εριφύλη
Φαρμακοποιός

Απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στα φαρμακευτικά δρώμενα από το 1994. Η ίδρυση του φαρμακείου της το 1996 έγινε η απαρχή μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας γεμάτη πάθος για εξυπηρέτηση, αναζήτηση του διαφορετικού, καινοτομία, δίψα για μάθηση κι αδιάκοπη προσπάθεια. Το πνεύμα ομαδικότητας που την διακατέχει την βοηθά σημαντικά να οργανώνει τους ανθρώπους που περιβάλλουν το φαρμακείο κι αποτελούν το team του, σεβόμενη τη διαφορετικότητα του καθενός, δείχνοντας διαλλακτικότητα, προστατευτισμό και προθυμία στη μετάδοση των γνώσεων. Οριοθετεί συνεχώς νέους στόχους και προκλήσεις πάντα με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσπαθώντας παράλληλα να παραμένει πιστή στο όραμά της και τη φιλοσοφία της: την ολιστική προσέγγιση του ασθενή.

Θεοδωρόπουλος Θοδωρής
Φαρμακοποιός


Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας.
Νέος φαρμακο"ποιός", το μικρότερο μέλος της ομάδας μας,παρουσιάζει ιδιαίτερη κλίση στις γαληνικές παρασκευές, όντας έτοιμος να αξιοποιήσει την εξαιρετική πανεπιστημιακή του εμπειρία . Η μεθοδικότητα στην τέλεση των καθηκόντων του, η ισχυρή θέληση μαζί με την ευχάριστη παρουσία τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.Είναι πλέον η "ήρεμη" δύναμη του φαρμακείου μας!

Γιώργος Τσακνάκης
Υπάλληλος Φαρμακείου


Το πιο νέο μέλος της ομάδας μας με την μεγαλύτερη εμπειρία και "σοφία" . Πρόθυμος, άμεσος , σοβαρός ! Ακούραστος στην εξυπηρέτηση ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη με έμφαση στην συμβουλή στις εναλλακτικές θεραπείες και στα συμπληρώματα διατροφής.

Σπυροπούλου Αρετή
Βοηθός Φαρμακείου


Έχει διανύσει το μεγαλύτερο διάστημα του 14χρονου συνολικού εργασιακού της βίου στο φαρμακείο μας, καθώς βρίσκεται μαζί μας τα τελευταία 11 χρόνια. Τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν έντονα όπως η υπευθυνότητα, η οργανωτικότητα, η υπομονή, η προθυμία και η αμεσότητα, της έχουν δίκαια αποδώσει το ρόλο της υπεύθυνης του τμήματος φαρμάκων, ομοιοπαθητικών φαρμάκων αλλά και του τμήματος βρεφικής ανάπτυξης με έμφαση στο  consulting σε θέματα μητρικού θηλασμού και διατροφής.

Λιακοπούλου Στέλλα
Αισθητικός


Από τα 15 συνολικά χρόνια εργασιακής εμπειρίας της, τα 13 απ' αυτά τα έχει κλείσει αισίως στο φαρμακείο μας. Η μεγάλη της αυτή εμπειρία σε συνδυασμό φυσικά με τις σπουδές της και τη συνεχή εκπαίδευση της προσδίδουν την επιμονή που τη διακρίνει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χαμογελαστή, φιλική , πάνω απ ´όλα λάτρης των καινοτομιών, έχει οριστεί κι ως η υπεύθυνη για την καμπίνα αισθητικής του φαρμακείου.

Social Media

Βρείτε μας στο

 

Πληροφοριες

Το φαρμακείο μας βρίσκεται κοντά σας περίπου 21 χρόνια. Από τον Αύγουστο του 2014, βρισκόμαστε πλέον σε νέο ανακαινισμένο χώρο, στην οδό Δημητριάδος 229.

Διευθυνση

Δημητριάδος 229, Μαγνησία 38221, Βόλος
(030) 24210 24904
(030) 24210 25713
Fax    24210 24944